Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Min Cykelvasa 2014

Nu har jag kört Cykelvasan. Vi hade parkerat husbilen nära starten så ja rullade ner när jag hade vaknat och ställde cykeln i fållan först av alla! Haha. Inte en käft på området! Så småningom var det dags för start och det gick ganska lugnt upp för backen idag. Låg med hyfsat men begränsades redan där av min ömma bröstkorg. Älgade på så gott ja kunde men blev omkörd hela tiden. Blev nån krasch här och där som gjorde att det blev lite gummisnodd i klungan. Tvingades släppa förstagruppen för tidigt och sen blev det mer eller mindre överlevnad in i mål. Med tanke på bröstet måste jag väl vara hyfsat nöjd men hade såklart hellre känt mig 100%! Hade ändå kul och hade grym support från hela familjen. Kul med bror på plats! Tack till KolmårdsJakobs päron som tog med min ryggsäck till Mora! Nu laddar jag om inför Bockstensturen i Varberg. Då jävlar blir det åka av!

Ingen bild från racet men det kanske kommer i efterhand! Grattis till alla er som tagit er runt idag! Det är en bedrift och jag måste säga att jag blir imponerad av många motionärer som knappt ser ut att kunna cykla men ändå kämpar hela vägen in i mål! Man får ju inte glömma alla motionärerna, det är mycket tack vare dem som många av oss elitåkare kan få hjälp med spons! Tack;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!