Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Modell för en dag!

image imageIbland hamnar jag i vägen och fastnar på en och annan bild men det är väldigt sällan som jag är ute enbart för att bli fotograferad. Det är ju oftast så att jag är den som sitter och kikar genom kamerans sökare. Men efter dagens smärtsamma pass på monarken tog jag med mig cykeln i bilen och åkte till Cykelhuset i Upplands Väsby. Väl där mötte jag upp flera andra glada cyklister och vi rullade sedan iväg på fotografering. Micke Bergman, som satt bakom kameran idag är liksom jag sponsrad av Cykelhuset och det är alltid kul när man kan tala “fackspråk”, se potentiella vinklar och drömma om underbart ljus tillsammans. Bländare hit, slutartid dit och så vidare. Efter fotograferingen blev det hem och efter en lunch och lite ryggläge blev det en fin solnedgångstur på enduron!

12722569_10153222697985356_1319341078_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar