Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Monark och världscupstittande

Imorgon är det tävling…igen 🙂 Den här gången är det Tour Modéen i Kungsör. Ska bli kul att testa en ny tävling. Jag har ägnat morgonen åt att köra mina uppladdningsintervaller, som ja alltid gör dagen innan tävling. Sen ringde det på telefon så jag har även hunnit med en spekulant på racern…och packat det mesta.I helgen är det ju, som de flesta av er säkert redan vet världscupen i Norge. Svenskarna körde helt sjukt jävla bra på sprinten i förrgår och idag är det XCO som gäller. Hjälp till att hålla tummarna! Klockan 14 kör herrarna sitt race som man kan se på www.redbull.tv men först är det damerna som kör alldeles strax!!!!! MISSA INTE!

Följ den här länken!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons