Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Morgonen i bilder

Egentligen tror jag bilderna skulle räcka rätt bra som beskrivning för dagens verksamhet så här långt. Drog på mig skorna, pannlampa och slängde på mig den badklädsfyllda Camelbaken. Sprang en lagom lång sväng upp till simhallen. Har precis listat ut att det är rätt mysigt att springa på golfbanan, springer i kanten i anslutning till skidspåren så jag hoppas det inte sabbar några potentiella hole in ones? Väl uppe i simhallen genomförde jag mitt pass ostört från gulliga pensionärer:) Kutade hem och testade hur kaffet jag fick med mig från Engelberg gjorde sig i mokabryggaren där det faktiskt gjorde sig bättre än bryggt i espressomaskinen! Nu är jag mör och trött i benen! På med kompressionssleeves från Cep! Tycker sleeves är skönt, det blir liksom “luftigare”!
Ha en bra dag!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar