Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Morgonpepp

Nu börjar ja bli riktigt sugen på helgens tävling, ska bli kul att komma iväg, träffa lite andra cykeltokar och trötta ut sig maximalt:) men först lite jobb och träffa bror!! Började dagen med ett pass tillsammans med MIA för att skrämma igång benen. En god frukost på det och så på med kompressionsplagg från CEP. Tycker det är riktigt skönt med kompressionsplagg. Brukar använda sleeves då ja tycker det är skönt att kunna spreta med tårna, haha. Sleeves för låren och vaderna, det är även skönt när man ska köra bil lite längre! Han trevlig fredag mina kära läsare!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!