Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Morgonstund har guld i mun

Nu ska ja snart till Västerås en sväng och jobba. Stack därför ut lite tidigare idag och körde ett pass på slasktröskan. Har sparkat igång cykeln ja körde min första långloppscup på:) Den är tänkt att bli en riktig slasktröska med skärmar och hela paketet, men än så länge har ja inte hunnit bygga några skärmar…. Det kommer. Vinterdäcken sitter på i alla fall. Slängde på mig Vinterhjälmen med det mobila solsystemet och cyklade så ja fick se soluppgången, Vilken vacker soluppgång det var! Nu blir det jobb! Tjo!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!