Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Mörker och beslutsfattande

 

 

Hade en tanke igår kväll om att fotografera Vintergatan, for iväg till vad som upplevdes som en mörk plats och testade lite. Tyvärr var mörkt inte tillräckligt mörkt och det blev inte mycket galaxfotograferande. Man ser ju en och annan stjärna på bilderna men den effekten jag ville åt uppnåddes inte riktigt.. Undra om de kan dimmra lamporna på Arlanda för min skull… någon minut skulle räcka!

Idag var det något mildare utomhus så jag tjockade på mig fatbiken och drog iväg på ett riktigt skoj pass! Inledde med ett varv på milspåret här i Sigtuna, fick lov att gå på några ställen men över lag blir man imponerad över hur bra man faktiskt tar sig fram. Körde lite med kameran igång och fick med när livförsäkringen studsade ur flaskstället 😉 Körde vidare och tog några varv på banan där vi kört Norrort Lightbulb. Efter några varv blev stigen vackert uppkörd, behövdes inte så många varv med tanke på de breda däcken! Fick ta i en del och efter drygt två timmar var jag rätt mör och nöjd med passet! Vill ge en tumme upp för de linserna jag körde med på mina Xkross-brillor idag. Det är en lins med dubbla glas och en liten luftspalt emellan för att minska risken för imma och det fungerar riktigt bra! Kul med smarta lösningar! Såg för övrigt att de har lite rea på de linserna, här är en länk!

Beslutsfattandet då? Vad har jag nu kommit fram till och i vilken fråga? Jag har funderat fram och tillbaka över årets Cypernresa och därmed tävlingen Sunshine Cup… Har varit där nere tre år i rad nu och även om det är väldigt skoj, magiska banor, roligt sällskap och skönt väder så tänkte jag i år hoppa över Cypern, förhoppningsvis till förmån för någon Endurotävling eller i alla fall en resa med Endurocyklande någon annanstans. Det kommer bli lite sol och värme ändå den här våren så det känns rätt, lite trist men ändå rätt!

Kanske skulle testa att trampa i Dolomiterna i sommar? Spana in det här, hur kul vore det inte att cykla här!?!??!

Så även om rubriken kan låta lite dyster så är läget allt annat än dystert!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_5TAk51KILg&w=560&h=315]

Jesper_Andersson_DSC_6092_1Jesper_Andersson_DSC_6076_1Jesper_Andersson_DSC_6061_1Jesper_Andersson_G0024672 Jesper_Andersson_G0024665

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons