Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mörker

Idag skulle vi ut och fotografera lite men var lite för sent ute. Det är en fördel att fotografera på eftermiddagarna då ljuset är lite mjukare. Men nu hann det bli lite väl mörkt. Lampan (solen) slockna helt och hållet när vi kommit uppför den tekniska klättringen. Den var inte helt lätt utför…i mörker! Nu ska vi ut och äta! Ja ska äta LASAGNE! Mummms!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!