Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mörksuggejakten imorgon

Imorgon är det dags för Mörksuggejakten, femte deltävlingen i långloppscupen. Jag och Frida Björkman från Team Corratec tog Smurfen upp. Tog det lite halvlugnt på vägen upp. Var in en sväng vid dalahästen och fyndade på “pikabo”, var även in på Haglöfs där Frida gjorde personlig konkurs. Sen var det in i Smurfen igen och åka mer bil.

Frida skötte gasen och jag styrde. 

Kom upp till en liten stuga på Siljans Camping, vackert som tusan! Lite mat och pill med cyklarna sen drog vi ut för att provköra sista biten av banan. Ser bra ut! Nu ska vi ner på stranden och dricka paraplydrinkar!

Provkörning av banans slutskede
Hittade ett gammalt kort från 1800-talets slut! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!