Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mot Borlänge!

Smurfen är packad, ser nästan ut som ett flyttlass där bak i skåpet! Nu drar ja till Borlänge för en av årets roligaste tävlingar – Borlänge tour. XCE nu på eftermiddagen, XCO imorgon och ett XCC på söndagen! Full gas hela helgen:) Hoppas ja fick med mig bra ben:) ha en trevlig helg, ja återkommer så klart med rapporter, så stay tuned!

Hej då Sigtuna;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!