Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mot Göteborg!

Det blir en hel del bilåka med allt tävlande, nu sitter ja i Smurfen på väg till Göteborg för att testa Göteborgsgirot mtb. Alltid kul med nya tävlingar. Tillbringade natten hos Wengelin som är nere och tävlar i Deutschland… Tror ja! Perfekt att kunna utnyttja varandra lite och slippa en boendekostnad nån gång ibland:) Ja och Wengan kanske skulle starta en hotellkedja;) Hotell Wengelin och Jeppmans gasthaus är våra två inledande boenden;) haha! Ja kan ta upp bokningar här på www.jeppman.com….

idag är det formel 1 också! Alonso kör på hemmaplan:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!