Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mot Snow Epic!

Nu är man på väg igen! Sitter i gaten och inväntar ombordstigning mot Zürich för att där försöka hitta ett tåg till Engelberg. Ska bli spännande och kul! Är alltså på väg ner till Schweiz för att köra Snow Epic. Arrangören av Cape Epic har för första gången arrangerat ett etapplopp för fatbajkar. Det kommer vara fem etapper över tre dagar. Tror det kommer bli lite ansträngande till och från. De fem etapperna ser ut så här.

1: 30 km, 600 höjdmeter
2: 30 km, 900 höjdmeter
3: ned från 2:an
4: Parallellslalom utför i mörker, sannolikt belyst pist?
5: 26 km, 1000 höjdmeter
Ja ska försöka hålla er uppdaterade så gott ja kan, kommer upp bilder på mitt instagramkonto jeppman88 plus att det nog kommer på www.snow-epic.com

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar