Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mot svenska mästerskapen!

Nu är ja på väg på min resa ner mot Jönköping och SM i XCO. Smurfen är minst sagt fullpackad… Va fan ska ja göra med alla prylar?! Haha! Ja ska cykla i typ 1,5 timmar och har med ett mindre flyttlass. Men hellre det än att stå där nere och sakna något:) Det är molnigt vilket är skönt när bilen bara är utrustad med WC (window-conditioner). Kamerastativet är på plast, nu sätter ja mig i passagerarsätet och läser senaste numret av tidningen Baka;)

Bilden är iscensatt 😉

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!