Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Fan va gött, cykeln är lämnad på specialbaggage, nog för att min cykel är väldigt speciell för mig men att bygga en hel avdelning för den var väl att ta i! Annars händer inte så mycket, sitter och väntar på att få kliva ombord. Blir först till Istanbul och sedan vidare mot Antalya:) återkommer! Ha en trevlig Hallllooweeen:)

Det här kan ja leva med!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!