Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Motala 1572 resultat

Nu har man varit och provkört det nya långloppet Motala 1572. Fick starta tidigt imorse, rullade hemifrån 05:25. Det brukar inte funka så bra för min kropp att kliva ut från en lång bilresa och mer eller mindre in i startfållan. Men då det gick att kombinera med jobb tänkte ja att det var värt att prova. Starten gick och det var väldigt avvaktande inledningsvis. Hängde med täten fram till första långa backen där det tydligen var bergspris. Tempot gick upp och jag hade inget att trycka med. Ja ska inte skylla ifrån mig och komma med bortförklaringar men ja kan bara konstatera att banan hade på tok för lite stig och för mycket slätåka för att passa mig. Tappade lite värdefulla ryggar och gjorde när det var typ 20 km en klantig vurpa med en öm axel och ömma revben som resultat. Mina stackars revben får aldrig riktigt chansen att läka ordentligt. Segrare blev inte helt otippat en Motalaåkare, Johan Landström. Kul att Micke från teamet knep 2:a platsen. Sammantaget känns det som en kul tävling men där man har lite att förbättra. Ett perfekt race för den som ska trampa Vasan då banorna har en hel del likheter. 
För min del blev det en 11:e plats. Inte nöjd, har ingen fart men skam den som ger sig!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!