Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Möte i skogen och löpning

Efter frukosten stack ja ut och cyklade mtb, det blev inte direkt något distanspass utan mer stigcykling med inslag av några tekniska partier. Hade ett möte med en från Sigtuna kommun ute i skogen. Ja och klubben har planer på att använda “Hällsbovårtan” lite mer än vad vi gör i dagsläget. Tanken är att göra en serpentin på framsidan och lite mer upp och ner på baksidan för att få ut några fler höjdmeter. Efter cyklingen åkte ja in till huvudstaden i ett snabbt jobbärende, var förbi Cykelhuset på vägen hem och fick med mig ett nystan växelvajrar hem som ja tänkte försöka reda ut. Nu på eftermiddagen har ja varit ute och kutat en sväng, springer inte för att bli en snabb löpare utan mer för att det är kul och smidigt. Sen tror ja det är bra för mountainbikecyklister att kunna kuta några meter ibland, till exempel när det är en halvmeter snö på keps cup, haha! Löpningen gick iaf hyfsat bra och ja avverkade en mil på 43:06. Som ni ser på bilden finns det att göra, gick inte ut särskilt hårt. Mitt personbästa på milen är 40:07, då med betydligt mindre kläder, regn och inga 3h mtb på förmiddagen. Nu har ja bastat och benen är nyrakade och fina:) Lena som rumpan på en nyfödd…eller hur man uttrycker sig;) haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!