Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Mountainbike i Turkiet

Nu är det mindre än en vecka kvar till dess att jag ska ut och åka flygmaskin. För de som missat det så drar jag iväg på fredag till Turkiet en vecka för att cykla massor mountainbike! Ska bli grymt kul, har aldrig varit i Turkiet förut, annat än nån mellanlandning och kanske andats lite turkisk luft nära gränsen nere på Cypern. Ska ned till en stad som heter Side, ligger mellan Antalaya och Alanya och ligger precis vid medelhavet. Men det är faktiskt inte bara för nöjets skulle, ska ner och reka inför en resa som arrangeras av New Trip Travel & Training den 19:e till 26:e april. Då finns det alltså möjlighet att åka på träningsresa med New Trip Travel & Training, oavsett om du cyklar landsväg, löptränar eller cyklar mountainbike så ska jag, Jimmy Bodin eller Oskar Svärd och Newtrip se till att ni blir trötta 🙂 haha! För min del kommer jag hålla i lite teknikträning bland annat. Bor gör man på Side east beach hotel, ett 4-stjärnigt hotell som verkar grymt! Hör bara på det här; gym, spa-anläggning, sportbar, glasskiosk, 500 meter till stranden, 7 olika pooler och håll i er för här kommer grädden på moset….två stycken vattenrutschbanor! Fan vad sugen ja blev på att åka nu! haha Det blir nog till att bomba en del i poolen!

Klicka här för att komma till New Trip Travel & Trainings hemsida

Så här ser det ut…vattnet inuti poolen, när jag bombat klart kommer det ligga på sidornna!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!