Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Mtb med en landsvägare

Ja, idag har jag ägnat förmiddagen åt att cykla mtb med Karl Axel Zander. Så rubriken syftar inte till att jag har misshandlat en landsvägscykel ute i skogen…utan att jag har misshandlat en landsvägscyklist ute i skogen:) Jag cyklade till Rosersbergs slott där jag vi möttes upp och sen rullade vi på stigar och grusvägar mot Sigtuna. I närheten av Rosersbergs slott har det stått ett väldigt stort och fint träd…har stått… Nu är det några vandaler som eldat upp det. Det är helt enormt stort, Zander tog sig in via bakdörren och tittade ut i fram, som en liten fågel som för första gången ska ut ur boet. Väl i Sigtuna visade jag Zander två av mina banor, dels klockbackebanan som har xc karaktär, där ja fick frågan; finns det ingen annan väg ned, det är bara onödigt att försöka ta sig ner här! Då stod han med cykeln vid sidan om sig. Jag vill inte måla upp Zander som en dålig cyklist, inte alls! Han är duktig med tanke på hur mycket mtb han kört. Det jag vill framhäva är att jag fått till en bra utförslöpa:) vi åkte vidare till den klassiska Yoshibanan som har mer långloppskaraktär och där funkade det bättre:) Kul pass, som alltid när man trampar med Kalle:)

Här kommer en underbar bild!

Här skulle man bo, göra värsta dirten på gräsmattan;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!