Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mycket cyklande idag:)

Helt enligt planen rullade jag efter frukost iväg på Ultimata Ulla med sikte på Ursvik. Jag har bara cyklat dit en gång tidigare, då tillsammans med Zander med någon kilometer på E18, den här gången hittade ja mindre vägar och kom så småningom fram till banan. Dagen till ära hade Stockholm fått besök av några Kolmårdscyklister. Det är roliga och extremt trevliga cyklister:) provkörde ett varv på banan som hade väldigt varierande underlag, is, snö, lera och även något parti med torr och fin stig. Det blev en väldigt plötslig start men iväg kom vi, fem varv skulle köras på den ca 4 km långa banan. Körde lite tillsammans med Stefan Dahl, Figge och Niclas Andersson som numera går under smeknamnet Rosa Farbrorn:) Ut på andra eller om det var tredje varvet fick ja och Rosa Farbrorn en lucka och ja körde med Farbrorn i hasorna tills sista varvet då ja körde omkull och gjorde en fin glidning på ryggen:) såg nog lite kul ut… Han fick en liten lucka och ja försökte jaga ikapp men orkade inte riktigt. Förra säsongen var vi tokjämna, på LångloppsSM var han ett hårstrå före och på bockstensturen var jag före….sådär höll det på! Så nu har ja gjort en minneslapp så vi kan hålla koll på statistiken, du leder i dagsläget men vi har bara börjat 🙂 haha. Efter Kepsen fick cyklade ja tillsammans med Ville och Kumlin till Sollentuna innan ja svängde av hemåt. Det blev mycket trampande. Nu har ja ätit lunch för ett halvt kompani, tänkte ta min proppfulla mage och rulla ut och tvätta cykeln:) haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!