Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Myser på fredagen

Likt 95% av alla svenskar så myser även jag lite på fredagarna. Att mys sedan kan definieras skapligt olika från person till person är en annan femma. For iväg till Uppsala med far och servade kyrkklockor med hjälp av skylift. Man slutar aldrig förvånas över en del kyrkklockeförsedda konstruktioner, kyrkor som klockstaplar. Ja menar…

Ja, vad säger man… 

När ja kom hem skrev ja några ord till tidningen innan ja påbörjade själva myset. Dagens mys bestod av lite blandade intervaller tillsammans med kärleken MIA. Lite tungt men ja tog mig igenom med livet i behåll! Ja önskar er läsare en trevlig fredagkväll och helg. Och för er som ska köra Vättern, lycka till!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons