Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Mysiga cykelbilder!

Det här kan vara en av de bättre bilderna min sensor har registrerat!

Hade funderingar på om man skulle åka till Uppsala och plåta lite tempocyklar ikväll. Men istället var jag ut i skogen bland alla små surrande, blodsugande insekter och skapade bilder.  Rackarns Bananer vilket nedrans objektiv det där 70-200 är! Helt vansinnigt bra! Kikar man genom sökaren så ser man ju för tusan vykort oberoende av vad man riktar kameran mot! Håller lite på bilderna från dagen men ger er ändå en liten snabbtitt!

Det är alltså cyklar som plåtats, så mycket kan ja avslöja.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons