Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Några bilder från Kungsör

Här kommer det några bilder på några småttingar som körde i Kungsör. Hade tyvärr inte tid att ta kort på några andra klasser.

I övrigt så går jag och är lite ängslig för morgondagen…Körde ett rätt hårt benstyrkepass idag och är rädd för att jag inte kommer upp ur sängen imorgon, men det är ingen större fara för morgondagen kommer ägnas åt Kyrkklockearbete 🙂
Måste ha tag i flera vikter till skivstången…dom tog slut idag så jag fick fixa och trixa lite…
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!