Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Namn på dina kära…

En kul dag där jag fick sällskap under dagens kyrkklockejobb. Det är ju knappast tjockt med folk i klockstaplarna och nån gammal död duva bjuder ju inte på särskilt djupa dialoger… Åkte förbi en discgolfbutik på vägen hem och lite senare satte jag nytt personbästa på banan här i Sigtuna! Drog sedan ut på ett kul pass med Epicen. Sladdade runt på banan där vi kommer köra Norrort Lightbulb i december, lite halt på en del rötter men grymt kul!

Tänkte tipsa om www.Pegatin.com där man kan beställa namndekaler med flagga. De finns både med svart text och med vit text. Jag har lyckats fixa rabatt så om ni fyller i JEPPMAN som kod på slutet av beställningen så får ni 15 % Snabbt och smidigt och bra kvalitet på dekalerna. Kul som julklapp!

JAN_9144_JesperAnderssonPhotography JAN_9085_JesperAnderssonPhotography_1

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.