Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Nära men inte riktigt

En dag med jobb på hemmaplan, redigera bilder med hjälp av en dumburk, datorer…detta nödvändiga ont! haha! Har också tillbringat några timmar i garaget med lite borrande. Var ute för ett kul intervallpass på eftermiddagen. Tog cross countryhojen, BMC – fourstroken upp och körde på Lightbulbbanan. Det var inte riktigt rekordföre idag, halt tack vare kottar på sina ställen men i övrigt snabb. Körde fyra varv där jag laborerade lite med dämparna, tog sedan de bästa inställningen och höjde tempot en del på sista varvet som också blev det snabbaste. Hojen känns så otroligt skön nu, verkligen en förlängning av kroppen! Lätt, smidig och rapp. När man kört femtioelvatusen varv på samma bana har man ju en känsla för ungefärliga mellantider utan att ha några fasta mätpunkter. Låg på en kanontid på sista varvet, älgade på ordentligt, tog bra spår, fint flyt i stenkistan men fick ett litet framhjulssläpp på ett kottparti och fick stanna upp kort… synd det! Var 3 sekunder ifrån personbästa, dock med en dagsform som inte var 100%ig så det finns potential i den här semestertjockisen! haha!

Jesper_Andersson_FullSizeRender_www.jeppman.com

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar