Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Nästan professionell!

Idag skulle man nästan kunna säga att ja är en professionell cyklist. För idag fick ja indirekt betalt för att cykla. Har varit ute och provcyklat en Bros magic 27,5″ helstel mountainbike för en recension till Cycling Plus, mer om det kommer i en cykeltidning nära dig;) Förutom skogen blev det även en hel del cykling på asfalt på dagens pass. Trampade till Märsta och mötte upp Ricke och Källis som skulle åka och fika i Uppsala. Hängde på med mountainbiken, blev ett bra distanspass där tempot steg några gånger, hängde med skapligt även om de hade kunnat ställa av mig när som helst med sina fina lamdsvägscyklar. Tack för att man fick åka med;) Nu har ja ätit så att magen är mer eller mindre sfärisk, tänkte ta min mage och rulla på den till kontoret och skriva lite på cykelrecensionen:) Hoppas kunna få till en sväng även ikväll och imorgon.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons