Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ni kan vara lugna!

Full fart idag! Hade precis kört klart uppvärmningen på Monarken när ett viktigt samtal hittade fram till min telefon. Det fick bli en akut utryckning i kyrkklockejobbet, så pass akut att det bara var att kliva av testcykeln. For iväg till huvudstaden och passade på att göra lite ärenden på hemvägen. Väl hemma tog jag mig an lite pappersvändande. Inte det roligaste på denna jord men det måste göras! Det skramlade till i brevlådelocket och då jag väntar flera paket fick jag göra dagens andra utryckning. Spurt ner till brevlådan men inga roliga paket. Däremot en lapp om lite seriösare utryckningar. Blir det krig hittar ni mig Systemteknikandes nere i Karlskrona. Kul att tänka tillbaka till värnplikten, plötsligt kommer man på sig själv med att tänka i termer “I lumpen…” haha! När vi ändå är inne på temat krig så kan det ju vara vettigt att jag varit ute och krigat i skyttegravar under eftermiddagen, åtminstonde såg det ut så efter 1,5 timme i skogen på Endurohojen.

Jesper_AnderssonDSC_0081

Jesper_AnderssonDSC_0009

Bildbevis. Jag kan vara “stiligt klädd” också…

12422301_10153281250860356_523799308_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.