Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Njutbara fyror… Och fusk!

Det är nå magiskt över fyror! Ja både älskar, hatar och förundras över denna magiska träningsform. Nu var det ett tag sedan ja körde fyror sist och ja hade smått glömt bort nöjet! Nästan så att man sitter och gapskrattar i fyra minuter, låter skrattmusklerna varva ner något för att sedan ge dem en omgång till;) rent resultatmässigt har det varit bättre men det har också varit sämre. Hoppas kunna prestera bra på söndag, ser fram emot ränneslättsturen. Det finns framförallt ett stigparti som ja längtar till, med flowiga och lättrullade stigar. Ni som cyklat det loppet vet vad ja menar;)

Ja vet att det här är ett fuskigt sätt att göra ett hjärta på… Men men

Men att ja fuskar med latte-hjärtat tar ja igen med det här… Nån som vet vad som ligger i botten av den här behållaren?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons