Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Norrort Lightbulb, första racet

Jepp, då har man tagit oskulden på det här med pannlamperace. Jag har aldrig tävlat efter mörkrets inbrott…än mindre arrangerat något race av detta slag. Jag måste ändå säga att det gick riktigt bra. Det finns såklart saker vi kan och kommer göra bättre till nästa deltävling. Vi fick chiputrustningen på plats och jag upplevde att registreringen samt utdelningen av chip gick smidigt. Vi tog ett uppvärmningsvarv på den roliga banan som hade blivit ordentlig hal bitvis. Ville hade krattat HELA banan och vi markerade upp den med mina små specialpilar. Starten gick och jag hängde på Ville hyfsat under första varvet. Han hade en klar fördel med hemmabana och kunde rulla först över mållinjen med god marginal till tvåan, för min del blev det en 3:e plats. Jag hade tokigt kul och jag fick bra träning, det var målet. Efter racet bjöds det på ett väldigt uppskattad fika med hembakt fikabröd! Jag kan avslöja att nästa bana kommer att vara betydligt lättare, snabbare och går delvis på elljusspår så en del partier kommer att vara belysta. Jag hoppas att samtliga deltagare hade roligt och blev trötta ikväll. På en film som Herr Stark (arrangör av 4:e deltävlingen) la upp på Norrort lightbulbs facebooksida kunde jag räkna till 22 deltagare! KUL! Se nu till att komma på nästa race också! Nu är den svåraste banan avverkad…Två veckor till nästa race.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!