Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ny sponsor

Här kommer en väldigt glad nyhet. Ja har lyckats komma i kontakt med ett företag som vill vara med och sponsra mitt cyklande! Det är ett företag här i Sigtuna som sysslar med Vattenskärning, vilket man även hör på namnet, Upplands Vattenskärning. En intressant verksamhet, helt otroligt vilka fina jobb man kan göra och hur tjockt gods en vattenstråle kan skära igenom, fascinerande! I övrigt kan ja meddela att den här dagen till största del har spenderats åt återhämtning. Att tävla torsdag, fredag, lördag och söndag sätter sina spår:) Sen blir det en hel del kyrkojobb den här veckan. Bra att låta kroppen vila lite inför “nya långa lugnet” i Falun på söndag:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!