Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Nya brillor och bålstyrka

Som jag nämnde i förra inlägget var jag förbi Xkross på förmiddagen och fick lite påfyllnad av sportglasögon! Jag plockade ihop en kombination som jag tyckte var riktigt fiffig. Cykelhuset som är min största sponsor har en rödblå logga på vit bakgrund…Cannondalen jag börjat köra på är även den vit med rött och blått. Som om inte det vore nog så är ju smackdressen huvudsakligen vit och blå med inslag av rött…och lite gult. Kan ni gissa vilken färg nya brillorna har 😉 haha

Snygg färgmatchning!

 Men som rubriken säger så har jag inte bara sysslat med blingblingbrillor…Jag har även fått till ett bra core- och överkroppsstyrkepass. Fick ett tips av Johan på Xkross om en övning som jag gjorde lite mountainbikeanpassad. Ett stycke pilatesboll, en stol samt ett styre är allt du behöver för denna suveräna övning. Upp med tårna på stolen och håll i styret på samma sätt som du gör när du cyklar, sätt det på bollen och sen är det bara köra böjsträck! En bra övning där måste hålla bålen stabil för att inte ramla och slå ansiktet i asfalten samtidigt som man får de andra fördelarna av vanliga böjsträck.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons