Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Nyårsmorgon

Morgonens pass är avklarat. Det blev runt två timmar på vintercykeln. Var upp och snurrade runt Arlanda en sväng. Kom precis under inflygningen till 08-26 när det kom en flygmaskin på väg att landa. Det var det närmsta en fågel ja såg idag. Verkar som att fåglarna inte hade lust att vara ute i duggregnet. Eller ja fick syn på några koltrastar och talgoxar också, men inget nytt till listan. Ikväll blir det nyårsfirande med god mat och vedeldad badtunna:)
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!