Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Nyheten om nästa säsong

Vid de här laget har det kanske inte undgått många av er läsare, ja har lämnat några cliffhangers om att ja har lite nya planer till nästa säsong. Men innan ja går in på nästa säsong vill ja lyfta fram och tacka de som hjälpt mig den här säsongen. En del av sponsorerna kommer ja ha kvar även nästa säsong medan ja lämnar några andra. Jag har ju kört på BH tidigare med hjälp från MsSport. Under säsongen hjälpte Cykelhuset tillsammans med Cannondale mig med ett suveränt pris på en Cannondale. Både BH och Cannondale har varit suveräna cyklar och supporten från både Mssport och Cykelhuset har varit riktigt bra. Så jag vill rikta ett stort tack till er. Ni har varit till stor hjälp!

Till nästa säsong blir det inte bara ett annat cykelmärke ja skall gränsla utan ja kommer även lämna smack, Sigtuna Märsta Arlanda CK för att cykla för några andra. Jag har fått den suveräna chansen att köra för ett team. Som liten for ja runt och samlade klistermärken, med en dröm om att en dag tävla på en nivå inom nån sport att ja kunde bära dekaler med reklam med ett verkligt bakomliggande syfte, och drömmen om att köra för ett team eller ett lag har varit något som legat bortom horisonten. Senaste två åren har ja dock haft suverän hjälp från sponsorer och ja har lyckats ta mig till en nivå där företag är beredda att spendera pengar och material för att ja ska få cykla! Helt otroligt, något ja verkligen inte trodde när ja körde mitt första lopp 2005 som fet och otränad.Nu bär ja dekaler och ja är på väg in i ett team, this is a dream come true! I slutet av årets mtb-säsong kände ja mig lite besviken med resultat och begränsad träningsmöjlighet på grund av sjukdom, men nu när säsongen fått sjunka in lite inser jag att jag inte skall vara missnöjd. Ja har kunnat tävla massor och även om placeringarna kanske inte alltid blev vad ja önskat så har ja fått göra det ja tycker är roligast av allt, att cykla. Och det är som sagt mycket tack vara suveräna sponsorer och support från familj och vänner.

Men nu till nästa säsong…
Jag lämnar alltså smack och kommer framöver cykla för ett team! Vet inte hur ja ska säga riktigt men nästa säsong kommer bli en minst sagt färgglad tillställning! Pappa kommer inte ha problem med att blanda ihop mig med några andra cyklister i alla fall. Kan ni gissa vilket team det rör sig om?

Så här kommer det se ut, Ja kommer alltså börja köra för Team Corratec Sweden och kommer således cykla på Corratec-cyklar framöver:) Jag har redan plockat ut en cross. Tanken är att köra en del av cx cupen men spara lite pengar för ännu en Cypernresa nästa säsong. Nästa säsong blir det mer fokus på mtb och ja planerar att minska cykelparken en del, bland annat tänkte ja köra crossen som landsvägcykel, med ett extra hjulpar.
Så är det, ni har fått vänta…men den som väntar på nå gott…väntar oftast för länge! På måndag drar ja igång igen, nu känner ja mig riktigt taggad och ja ser fram emot att få köra med teamet!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!