Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Nytt år, nya utmaningar

 

Kanske dags att testa något nytt? Njaa, cykla är ju tokigt skoj men idag när jag var på Clarity in Life, gymmet som sponsrar mig här i Sigtuna testade jag livet som professionell boxare men kom inte mycket längre än till kramandet. Jag har ju sett från matcher hur de står och kramas. Lite småmysigt sätt att avsluta ett smärtsamt styrkepass på. Har alltid haft ett intresse för svåra balansövningar och idag blev jag tipsad om en ny. Den går ut på att man skall göra armhävningar men med den skillnaden att man står på 4 pilatesbollar! Testade lite men for runt likt Bambi på hal is. Fick lov att börja genom att stå på medicinbollar istället men snart så.. snart 😉IMG_1781BwJesper_Andersson_IMG_1805 Jesper_Andersson_IMG_1802 Jesper_Andersson_IMG_1799 Jesper_Andersson_IMG_1797Fick syn på en kul besökare vid fågelmatbordet också, jag tyckte jag var diskret när jag släpade fram kameran men den här lilla En- eller Talltitan tycks ha fått syn på mig ändå.

Jesper_Andersson_DSC_5909

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons