Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Nytt cykeltillskott

Nu var det ett tag sedan… Ett tag sedan det rullade in en till cykel i min ägo. Men idag var det dags igen. Den här gången blev det en begagnad Niner S.I.R. med stålram. 🙂 vad ja ska ha den till? Vad är det för fråga? Den är ju jättebra att ha! Nej men tanken är att ha den som hopp, lek och vintercykel. Ni missar väl inte att det är F1 idag?!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!