Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Nytta och nöje

Jobba bör man annars dör man. Ibland måste man ju jobba också! Den här veckan är tanken att träna lite mindre och istället försöka vara stark på ränneslättsturen. Dagen till ära är jag i Sthlm och servar kyrkklockor – dagens nytta:) förhoppningsvis kommer ja också till kameradoktorn (butiken heter så:)) och kan åstadkomma lite nöje också!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons