Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Om en vecka smäller det…

EN VECKA KVAR! Jo så är det! Nästan precis en vecka kvar tills det är dags att börja provköra sträckorna inför endurotävlingen i Gesunda. Hoppas dock att det inte ska smälla, kanske dåligt rubrikval till det här inlägget…Såg på CF Fricyklisternas hemsida att det kommit mer information om tävlingen och jag tror det kan bli göörskoj! Racet under 2015 var min absolut första endurotävling, nu har jag lite mer kött på benen och det vore ju kul att kunna slipa lite på fjolårsresultatet! Nu ska jag jobba vidare med lite fotojobb! Mer information och länkar till anmälan hittar ni här. Ta sista chansen för året och testa den tokigt roliga cykeldisciplinen Enduro!

DSC_2894_JesperAnderssonPhotography DSC_2875_JesperAnderssonPhotography DSC_2844_JesperAnderssonPhotography DSC_2803_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.