Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Senaste Allt om mtb!

Har ni skaffat senaste numret av Allt om MTB? Inte? Om du inte har numret och fortfarande läser detta så ber jag dig att sluta läsa och spring till butiken! haha! Nu ska jag inte låta alltför mycket som en säljare men jag kan bara meddela att jag själv bidragit med en hel del bildmaterial till det här numret. Jag har också skrivit en artikel om min Schladdmingresa med downhilllandslaget tidigare i somras samt en om Enduro Sweden Series. Och som grädde på moset, banan i gröten eller varför inte creman på en espresso så har jag tagit omslagsbilden. Min sjätte i ordningen om jag har räknat rätt. Stjärnan i fråga heter Marco Fidalgo, en helskön portugisisk endurocyklist jag lärde känna på Madeira. En kul liten detalj är att han i helgen blev trea i de portugisiska enduromästerskapen. Passar ju bra med ljusstakarna också eftersom han är sponsrad av bland annat Sram 🙂

Självklart finns det ju en massa annat trevligt läsvärt bland de 116 sidorna Skogscykelglädje!

JAN_7968_smallIMG_1968 IMG_1967 IMG_1966

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons