Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Önskar mer landhöjning…

Jag kanske är lite tidig med årets önskelista… men då den här önskan kräver en hel del jobb så är det bättre att säga till redan nu så att tomten inte går in i väggen… Jag har ju fått hem nya endurohojen och plötsligt krympte alla kullar kring Sigtuna. Så snälla tomten, om du läser det här, ta med ett gäng nissar och bygg på kullarna här i Sigtuna! Hojen är fantastisk, är riktigt fascinerad av bakdämparen som går så otroligt mjukt och fint! Var lite sugen på Järvsö till helgen men det blev tyvärr inte av. Funderar istället på om man ska åka in till hufvudstaden och plåta lite cyclocross. Matthias Wengelin kommer snart och vi får se vad som händer under morgondagen, jag kan lova att det blir hetsPINGIS deluxe ikväll i alla fall!

IMG_0903_JesperAnderssonPhotography IMG_0897_JesperAnderssonPhotography IMG_0894_JesperAnderssonPhotography IMG_0891_small

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.