Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Orientering

Nu har ja varit ute en sväng och provkört cykeln samt gjort en inledande orientering. Bor nere på Lanzarotes södra udde. Väldigt vacker by, fina vyer! Det finns mycket fint att rikta kameran mot. Ja var upp på ett litet berg en sväng också. Det var en stenig, teknisk stig upp. När ja kom upp insåg ja att det var en vulkan med en gammal krater. Har aldrig sett nån liknande miljö. Första intrycket, ingen växtlighet men mycket sten! Häftigt att cykla ner i en krater! Körde en sväng på strandpromenaden också:)

Nere i kratern

Vy över staden från vulkanen

Ett litet sandslott! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!