Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

På besök hos Skägget

Lite stressigt just nu! Blev lite jäktigt med kafferostande och artikelskrivande då jag insåg att kommande vecka kommer innehålla en hel del kyrkklockejobb. Men jag hann med ett distanspass igår och idag kände jag mig hyfsat sliten så då blev det all in på jobb istället. Var iväg till Uppsala också och hälsade på den tokigt trevliga Mattias Göransson, även känd som Skägget. Jag var där och fotograferade lite och kan avslöja att det kommer mer Skägg framöver i Cycling plus 😀  Nu ska jag packa Jeppmans kappsäck! Ha en trevlig söndagkväll!Jesper_Andersson_DSC_5271

Jesper_Andersson_DSC_5374

DSC_5330_small

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons