Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

På besök hos Tyresö cykelmagasin

Efter dagens kyrkklockejobb åkte ja till Tyresö cykelmagasin. Fick min älskling lite servad och fick även med mig ett däck ja aldrig kört på förut, Maxxis cross Max, lite mer mönster än vad ja brukar köra. Ska bli kul att testa;) nu är ja på väg till en annan sponsor. Wenna sport og fritid som även sponsrar teamet:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!