Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

På besök i Skara

Efter en hel del bilåka och jobb så har ja nu landat nere i Skara. Kommer tillbringa natten på Gasthaus Wengelin…även om herr Wengelin inte själv är här. Han åker upp och kör lidingöloppet och ja åker ner hit för att tävla i Hjo och Tidaholm… Men innan han drog fick ja följa med till cykelgymnasiet här i skara på lite studiebesök. Kul att se, tänk om man hade vetat redan inför gymnasiet att cykling skulle vara så här kul…då hade man kanske gått där? Nu är det full pepp inför morgondagen. Då blir det rätt långt, långt för att vara ett xc i alla fall. 7 varv på en 5 km bana. Kommer nog bli hyfsat slitigt!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!