Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

På pallen i Kungsör

Nu är vi på väg hem efter en mysig trip till Kungsör. Dagens tävling gick bra, var med i starten och efter något varv var det jag, August Martin och Tommy Olsson som körde tillsammans. Vi hade bra bra fart och körde ifrån de andra bakom oss. Tommy hängde på alla sina tre varv, sen var det jag och August som låg och tampades för de sista två varven. Ja låg precis bakom när ja kom lite långt ut i utgången av en kurva och körde på ett plastband med tillhörande träpinne. Det tog tvärstopp och det blev en luftfärd över styret. August fick en lucka och ja var direkt upp och försökte jaga in den men August var för stark. Så det blev en andraplats idag. Nu laddar ja om inför årets sista mountainbiketävling som går på söndag i åkersberga. Här kommer lite bilder, de två första har ja tagit och resten tog far.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons