Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

På väg hem…

Idag var det dags för andra deltävlingen ur xc cupen. Det var eliminering och ja hade väl ingen direkt racepepp eller större förhoppning eftersom ja inte har det där explosiva som krävs. Det är rätt kul ändå samtidigt som ja inte riktigt gillar tävlingsformen. Ja vill hellre köra ett tag och att loppet inte skall avgöras på grund av en dålig start eller så. Ja körde kvalet och kom trots en del misstag ändå in som 13:e man. Sen åkte ja ut i kvartsfinalen. Mycket väntande och väldigt lite cyklande…rätt trist. Nu är ja på väg hem, alltid skönt när man varit borta hela helgen. Stort grattis till Wengelin som vann Lidingöloppet och till Emmy som kom tvåa:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!