Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

På väg mot Vårgårda

Nu är jag och Johan Carlström på väg ner mot Vårgårda. Skönt att åka en modern bil med ac, min veteran-ac(nervevningsbara fönster) kan kännas lite bristfällig ibland. Vi har tankat och ätit så nu är det bara åka bil kvar. Klockan 14:00 är det kvalet i formel 1 från Monza. Förra året var ja där med bror och kika…i år får ja följa det via F1-appen.

Så här såg det ut förra året…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons