Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Packa upp…packa ner!

Hej och hå! Nu är det mycket! Kom hem vid 22:30 och började direkt att packa upp det mest nödvändiga… Cykelkläderna! Slängde det i tvätten och började sedan riva ner bakhjulet på fatbiken. Ekrade upp med ett annat nav, ett nav det fanns xx1 body till. Tror det blev bra! Idag fortsatte jag stressandet med pilla det sista med komfortracertestet. For till Märsta och hämtade ut vevpartiet till fatbiken. Monterade detta och insåg sen att jag hade fem klinga:s får se hur ja gör, en ny ligger kanske på en postbil någonstans. Annars får det bli lågkadens på Snow Epic. Ska bli sjukt kul och spännande! Kollade prognosen och det ser iaf inte ut att bli alltför kallt!

Nu har jag precis laddat in en lunch…åter till packandet!
Hyfsad omställning

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar