Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Packad?

Ja känner mig inte helt packad… Bara lite salongspackad;) inte riktigt klar med andra ord. Sista passet på cykeln kört för denna gång. Cykeln har funkat exemplariskt! Så skönt att resa med sällskap man kommer överens med. Tänk att resa med en cykel som bara gör tvärtom och gnäller om allt! Trots det stenhårda, karga och något ogästvänliga underlaget har både ja och Ludde klarat oss utan punka! Sista kvällen, nu blir det mat på byn. Playa Blanca, här kommer vi:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!