Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Packar för race

I helgen är det dags igen, tredje och fjärde deltävlingen ut svenska cyclocrosscupen. Ska bli sjukt kul! Har pillat på lite nya delar på crossen, ska fotografera det och visa så småningom:) Nu håller jag på att packa allt som ska med. Race lördag och söndag med stor lerinpackningsrisk så det gäller att ha med mycket kläder! Åker ner till Skara idag och bor hos Wengan och Annie under helgen. Ska bli kul att hälsa på där och busa lite! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!