Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Packat och klart?

Årets längsta lopp i långloppscupen står för tröskeln. Bockstensturen i Varberg. Har packat smurfen och ska så småningom åka till Galle för att lasta om. För att sedan åka till Jönköping, slänga av lite prylar och sen vidare till Kungsbacka där vi våldgästar en av mina sponsorer:) Ska bli kul! Bockstensturen är ett kul lopp med väldigt fina stigar bitvis.

Återkommer! Ha en trevlig fredag!
Fick till skumningen bra idag…men blev så ivrig och exalterad att jag hällde som en kratta!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!