Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Pallcykling

Vad tusan är pallcykling för något tänker ni kanske nu? Är det när man åker och cyklar och hoppar på pallar? Skulle kunna va det…men inte idag. Skulle det kunna ha något med en pall man sitter på eller kanske nån mjölkpall? Nej nej! Pallcykling är när jag och Emil från klubben är ute på ett lugnt pass på landsvägscyklarna när ja plötsligt får syn på ett päronträd där vi stannar till och fyller på lite. Otroligt gott, nu är det ju massor av goda äpplen i var och varannan trädgård. Efter att ja meddelat att en av mina favoritäpplen är åkerö så har vi åkt runt med ett öga på samtliga träd. Sen i slutet av rundan skulle vi ta en fin liten väg, men då vi kommit in på den bara några hundra meter visade det sig att det var vägarbeten och på vägen låg ett tjockt lager vasst grus. Det blev till att vända och just då får ja syn på dom…åkeröäpplen. Ja kör ner cykeln i diket och smyger upp på gräsmattan och snor åt mig några äpplen. När ja sedan kommit tillbaka till cykeln ser ja två pensionärer komma ut ur huset. Ja tänkte att nu får vi en utskällning och får lägga pedalerna på ryggen…men dom var otroligt trevliga och sa att vi gärna fick ta av deras övriga äpplen också! Myspensionärer! Fick dessutom lite vattenpåfyllning:) nu ska ja iväg till grannstaden och handla lite mat…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!